व्याख्या गर्नः
- खाना पकाउँदा पन्जालाई कसरी प्रयोग गर्नुपर्छ
- बरफ जमे (फ्रोजन) को खानालाई पगाल्ने नियम
- खाना पकाउने सही तापमान
- खानालाई चिसो बनाउने नियम
- कसरी सुरक्षित तरिकाले पुनः खाना तताउने
यस पाठ्यक्रमका अन्य विषयहरूले खाद्य प्रदूषण र व्यक्तिगत सरसफाइको अवधारणाहरूको जानकारी दिन्छ भने, यो विषयले वास्तवमा खाना ह्यान्डल गर्ने बेलामा पालना गरिनुपर्ने नियमहरूको रूपरेखा प्रस्तुत गर्छ।